(+31) 06 42045079

Nieuws

Nederland nog niet ''E-bike proof''

Recreatieve fietsers geven het recreatief fietsen in Nederland een 7,9. Steeds meer mensen rijden op een elektrische fiets, ook voor een recreatieve fietstocht. Uit de landelijke resultaten blijkt echter dat “Nederland nog niet E-bike proof is”.

Meer

Nieuwe fietskaart 2017

Vanaf vandaag ligt de nieuwe fietskaart weer in de VVV winkels. Deze kaart bevat de meest actuele routes van het fietsnetwerk. De kaart is ook te verkrijgen in de webshops van Liefdevoorlimburg en VVV Midden-Limburg.

Meer

Gebruikers fietsknooppunten in Noord- en Midden-Limburg zeer tevreden over fietsroutenetwerk

In het voorjaar van 2016 heeft het Routebureau een tevredenheidsonderzoek gehouden onder gebruikers van het fietsnetwerk in Noord- en Midden-Limburg.  Het blijkt dat 90% van de gebruikers de zichtbaarheid en vindbaarheid van de bewegwijzering als goed ervaren. Dat is een stijging met 10% t.o.v. de vorige tevredenheidsmeting in 2014.

Meer

Opening ruiternetwerk Maasgouw

Maandagavond is het ruiternetwerk in Maasgouw officieel geopend door wethouder Lalieu en Lei Linders van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond. Het 45 kilometer tellende netwerk maakt onderdeel uit van het ruiternetwerk Midden-Limburg van ruim 800 kilometer.

Meer

Opening ruiter- en mennetwerk Leudal

Op zondag 12 juni is het ruiterroutenetwerk in Leudal geopend. Het ruiternetwerk bestaat uit ruim 190 kilometer tweezijdig bewegwijzerde ruiter- en menpaden en kwam tot stand in samenwerking met verschillende vrijwilligers.

Meer

Opening wandelnetwerk Nederweert

Op zondag 24 april is het wandelknooppuntennetwerk in Nederweert geopend. Het wandelroutenetwerk in de gemeente Nederweert bestaat uit ruim 175 kilometer tweezijdig bewegwijzerde wandelpaden en kwam tot stand in samenwerking met werkgroepen uit elke kern.

Meer

Wandelen en paardrijden in Roermond via het nieuwe knooppuntennetwerk

Op maandag 12 oktober 2015 is het knooppuntennetwerk voor wandelaars, ruiters en menners in de gemeente Roermond geopend.

Meer

Opening ruiter- en mennetwerk gemeente Roerdalen

Op zaterdag 25 juli is het ruiter- en mennetwerk in gemeente Roerdalen feestelijk geopend door wethouder Wolfhagen.

Meer