(+31) 06 42045079

Over ons

Stichting Routebureau Noord- en Midden-Limburg is opgericht door Leisure Port en VVV Midden-Limburg in opdracht van 13 gemeenten in Noord- en Midden-Limburg.

De aangesloten gemeenten zijn: Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Venlo, Venray en Weert.

Tevredenheidsonderzoek 2016

Twee jaar geleden heeft Routebureau Noord- en Midden-Limburg een onderzoek uitgevoerd onder gebruikers van het fietsknooppuntennetwerk naar de tevredenheid over dit netwerk. Het Routebureau was erg tevreden met de resultaten, van de respondenten gaf 81% het netwerk een 8 of hoger en 95% beveelt het gebruik van het netwerk aan anderen aan. Ook zijn er verbeterpunten aangegeven die het Routebureau de afgelopen twee jaar heeft doorgevoerd in het netwerk. Zo is het snoei- en maaibeleid rondom de fietspaaltjes aangepast en zijn er gesprekken gestart met gemeenten omtrent het uitbreiden van het aantal rustplekken langs de routes.

Om te achterhalen of fietsers nog steeds zo enthousiast zijn over het netwerk en of zij verbeterpunten zien, herhaalt het Routebureau dit jaar het onderzoek. Wij willen u vragen de vragenlijst in te vullen via deze link. Het invullen neemt slechts 10 minuten van uw tijd in en als u uw emailadres achterlaat, maakt u kans op een VVV-bon van € 100!

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Doelstelling

• Het Routebureau staat garant voor een kwalitatief hoogstaand en actueel fietsknooppuntennetwerk.
• Het Routebureau zorgt voor goede ontsluiting van route-informatie naar de promotie-organisaties, zodat het gebruik van recreatieve routes door bewoners, dagtoeristen en verblijfstoeristen bevorderd wordt.

Doelstelling 2

Daarnaast streeft het Routebureau naar onderstaande doelen:
- Uniformiteit in bewegwijzering
- Het tegengaan van verrommeling van het landschap
- Vergaren van informatie omtrent routes
- Initiëren van vernieuwing en gezamenlijke aanpak

U kunt bij het Routebureau ook terecht voor allerlei informatie; over het fietsknooppuntennetwerk, over de ontwikkeling van routes en bijbehorende bewegwijzering, over de vervaardiging van kaartmateriaal – het Routebureau zal u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Coördinatie

De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door coördinator Nikolien van Isterdael. Samen met het bestuur van de stichting bepaalt zij de koers van het Routebureau. Bij haar kunt u terecht met al uw vragen via email adres info@routebureaulimburg.nl.

Organisatie

Het bestuur van het Routebureau bestaat uit de directieleden van Leisure Port (Ilse Lenders) en de VVV Midden-Limburg (Giel Polman).