+31 (0)6-42045079

Nieuwe fietskaart 2017

Nieuwe fietskaart 2017

Nieuwe fietskaart 2017

Vanaf vandaag ligt de nieuwe fietskaart weer in de VVV winkels. Deze kaart bevat de meest actuele routes van het fietsnetwerk. De kaart is ook te verkrijgen in de webshops van Liefdevoorlimburg en VVV Midden-Limburg.

Het fietsnetwerk in Noord- en Midden-Limburg bestaat nu ruim 15 jaar. Gedurende deze jaren is er veel veranderd aan het fietsnetwerk - er zijn veel routes gewijzigd en veel knooppunten toegevoegd. De routes zijn aangepast aan de wensen van de fietsers van deze tijd - ze lopen door mooiere gebieden, over veiligere (fiets-)paden, langs leuke bezienswaardigheden en ze komen langs terrasjes waar het heerlijk toeven is.

Gedurende het najaar en de winter is het Routebureau dan ook druk bezig met verbeteringen in het netwerk en worden er wijzigingen in het netwerk aangebracht. Ieder jaar brengt het Routebureau een nieuwe fietskaart uit waar deze wijzigingen op staan vermeld. Ook worden de informatiepanelen in het veld vervangen met de juiste informatie. Dit alles om ervoor te zorgen dat u de route niet kwijtraakt