+31 (0)6-42045079

Nieuwe fietskaart 2018

Nieuwe fietskaart 2018

Nieuwe fietskaart 2018

Routebureau Noord- en Midden-Limburg heeft de nieuwe fietskaart uitgebracht welke is te vinden bij de verschillende VVV-winkels in Noord- en Midden - Limburg. De kaart is ook te verkrijgen in de webshops van Liefdevoorlimburg en VVV Midden-Limburg.

Het fietsnetwerk in Noord- en Midden-Limburg bestaat nu ruim 20 jaar. Gedurende deze jaren is er veel veranderd aan het fietsnetwerk - er zijn veel routes gewijzigd en veel knooppunten toegevoegd. De routes zijn aangepast aan de wensen van de fietsers van deze tijd - ze lopen door mooiere gebieden, over veiligere (fiets-)paden, langs leuke bezienswaardigheden en ze komen langs terrasjes waar het heerlijk toeven is.

Gedurende het najaar en de winter is het Routebureau dan ook druk bezig met verbeteringen in het netwerk en worden er wijzigingen in het netwerk aangebracht. Ieder jaar brengt het Routebureau een nieuwe fietskaart uit waar deze wijzigingen op staan vermeld. Ook worden de informatiepanelen in het veld vervangen met de juiste informatie. Dit alles om ervoor te zorgen dat u de route niet kwijtraakt

Tevens is er ook dit jaar weer een mooie omruilactie. Fietsers die een oude kaart, uitgegeven door het Routebureau (jaargang 2010-2017), hebben, kunnen deze kaart omruilen voor een nieuwe fietskaart (2018) met € 1,95 korting. De nieuwe kaart kost dan slechts € 1,00. Dus kom snel uw oude fietskaart omruilen!