+31 (0)6-42045079

Onderzoek ondergrond fietsnetwerk

Onderzoek ondergrond fietsnetwerk

Onderzoek ondergrond fietsnetwerk

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de verbetering van de kwaliteit van de bewegwijzering, de route tracés en de digitalisering van dit routenetwerk. Nu wil het Routebureau onderzoeken hoe het gesteld is met de ondergrond van de fietspaden.

Routebureau Noord- en Midden-Limburg beheert en onderhoudt sinds 2010 het 1500 kilometer tellende fietsknooppuntensysteem in de gemeenten Gennep, Bergen, Venray, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo, Beesel, Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal, Weert en Nederweert. Dit doen wij in opdracht van deze gemeenten.

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de verbetering van de kwaliteit van de bewegwijzering, de route tracés en de digitalisering van dit routenetwerk. Van mei tot en met juli 2018 willen wij de ondergrond van de fietspaden onder de loep nemen en daar kunnen wij hulp bij gebruiken van ervaren recreatieve fietsers, die niet alleen volgens knooppunten in Nederland hebben gefietst, maar ook in België en eventueel Duitsland.

Onder begeleiding van onderzoeksbureau Sweco stelt het Routebureau een beoordelingscatalogus op waarmee fietsers op pad kunnen en hun bevindingen aan kunnen geven.

Lijkt u het leuk om een aantal trajecten van het fietsnetwerk grondig te bestuderen en te beoordelen en uw oordeel met het Routebureau te delen? Laat ons dit dan weten. Stuur vóór 1 mei een mail aan info@routebureaulimburg.nl met als onderwerp: Aanmelden onderzoek ondergrond fietsnetwerk, dan nemen wij in de eerste week van mei contact met u op en krijgt u de details te horen. Wij geven hiervoor een vergoeding van € 0,50 per gecontroleerde kilometer.

Hopelijk tot in mei!