+31 (0)6-42045079

Over ons

Stichting Routebureau Noord- en Midden-Limburg is opgericht door Leisure Port en VVV Midden-Limburg in opdracht van 13 gemeenten in Noord- en Midden-Limburg.

De aangesloten gemeenten zijn: Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Venlo, Venray en Weert.

Doelstelling

  • Het Routebureau staat garant voor een kwalitatief hoogstaand en actueel fietsknooppuntennetwerk.
  • Het Routebureau zorgt voor goede ontsluiting van route-informatie naar de promotie-organisaties, zodat het gebruik van recreatieve routes door bewoners, dagtoeristen en verblijfstoeristen bevorderd wordt.

Doelstelling 2

Daarnaast streeft het Routebureau naar onderstaande doelen:- Uniformiteit in bewegwijzering- Het tegengaan van verrommeling van het landschap- Vergaren van informatie omtrent routes- Initiëren van vernieuwing en gezamenlijke aanpak

U kunt bij het Routebureau ook terecht voor allerlei informatie; over het fietsknooppuntennetwerk, over de ontwikkeling van routes en bijbehorende bewegwijzering, over de vervaardiging van kaartmateriaal – het Routebureau zal u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Coördinatie

De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door coördinator Nikolien van Isterdael en uitvoerend cooördinator Marieke Heymans. Samen met het bestuur van de stichting bepaalt zij de koers van het Routebureau. Bij haar kunt u terecht met al uw vragen via email adres info@routebureaulimburg.nl.

Organisatie

Het bestuur van het Routebureau bestaat uit de directieleden van Leisure Port (Ilse Lenders) en de VVV Midden-Limburg (Giel Polman).