+31 (0)6-42045079

Routes

Legio mogelijkheden in routestructuren

Fietsen

Het vlakke Noord- en Midden-Limburg nodigt uit om te fietsen! Ontdek in eigen tempo de verrassingen van de streek.

Honderden kilometers fietsknooppuntennetwerk doorkruisen het landschap, voeren u langs bezienswaardigheden en brengen u in aantrekkelijke dorpen en stadjes. Wie gericht op pad wil gaan, kan kiezen uit thematische fietsroutes die bijvoorbeeld natuur- en cultuuraspecten belichten.

Kijk hier voor meer informatie over fietsroutes

Wandelen

Tijdens een wandeling in Noord- en Midden-Limburg kunt u in korte tijd ontzettend veel verschillende landschappen doorkruisen! Dankzij de bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, Peellandschappen, Maasoevers en Maasplassen is wandelen in de regio altijd afwisselend. Daarnaast leent het vlakke landschap zich uitstekend voor prachtige wandelingen.

Er is voor ieder wat wils: voor families met kinderen, voor de wat ouderen onder ons en voor fervente wandelaars.

Kijk hier voor meer informatie over wandelroutes.

Mountainbiken

Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen in Noord- en Midden-Limburg. De regio biedt in totaal ruim 60 kilometer aan speciaal ontwikkelde mountainbikeroutes.

Klik hier voor meer informatie over mountainbikeroutes.

Ruiteren en mennen

In Noord- en Midden-Limburg vindt u prachtige natuurgebieden die u met paard en wagen kunt ontdekken. De ruiter- en mennetwerken in de Midden-Limburgse gemeenten bieden u tal van mogelijkheden. De gevorderde ruiter vindt in gemeente Roerdalen zelfs een hindernisparcours.

Kijk hier voor meer informatie over ruiter- en menroutes.